Gratis loopbaanadvies


Corona heeft de arbeidsmarkt drastisch verandert. Misschien staat jouw baan wel op de tocht of werk je meer thuis en wil je dat in de toekomst handhaven. Misschien heeft het thuiswerken je wel aan het denken gezet over jouw toekomst. Wat wil je en wat kun je betekenen op de arbeidsmarkt?

De overheid wil je daarin graag steunen door het aanbieden van gratis loopbaanadvies bij een professionele loopbaanadviseur.

Voor wie:

Ben jij tussen de 18 en de 67 jaar aan het werk of werkzoekende of werk je als zzp’er dan kun je gebruik maken van de regeling

Wat levert het op:

Een plan voor jouw toekomst. Met daarin duidelijk wat je kunt, wat je nog kunt ontwikkelen en waar je jouw talenten op de arbeidsmarkt kunt inzetten.

Wat kost het?

Helemaal niets.

Waar kan ik starten?

Hier. De regeling is op 1 augustus ingegaan. Wil jij zeker zijn van een plek bij een van onze professionele loopbaanadviseurs meld je dan alvast aan. Zodra de overheid groen licht geeft nodigen wij jou uit voor jouw eerste gesprek. De maatregelen dragen bij aan de mogelijkheden van werkenden en niet werkenden, ongeacht arbeidsmarktpositie of arbeidscontract, om zich te ontwikkelen en te heroriënteren op hun eigen duurzame inzetbaarheid in deze veranderende context. Tegelijkertijd geeft deze situatie eens te meer nut en noodzaak aan van Leven Lang Ontwikkelen in het algemeen. Het moet vanzelfsprekend worden dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk, en dat mensen zich doorlopend ontwikkelen en zo nodig bijscholen.

De plekken voor de eerste ronde zijn vergeven. Meld je alvast aan voor de volgende ronde.

Wij vragen subsidie voor je aan. Voor de aanvraag hebben we jouw naam en geboortedatum nodig. Graag deze toevoegen bij opmerkingen en ook jouw telefoonnummer zodat we je kunnen bellen voor een afspraak.

Kosten

€ 0 p.p.
Wij vragen subsidie voor je aan bij de overheid.

Locatie

Bij een lokaal bedrijf

Startdatum

Per 1 augustus is de regeling ingegaan.


  • Meld je nu aan

    De aanmelding is nog niet definitief. Je ontvangt hierover een aparte mail.

Onze partners

TDW Advies
Yobbing
Mens en Organisatie
IkCommuniceer
HR5
De Leijgraaf
Udens College
Coachweb
VBV elektro en kunststof
Metaalplan
Derks Autogroep
UOV de Kring
Gemeente Uden
IBN
Wiltec